Albania Networks: Albania

ASNNameAdjacencies v4Routes v4Adjacencies v6Routes v6
AS42313 ONE ALBANIA SH.A. 23 165 8 20
AS60304 Starnet Sh.p.k. 21 10 6 1
AS198279 Albanian Telecommunications Union SH. P.K. 20 106 6 4
AS39611 TIBO COMMUNICATIONS SH.P.K 19 13 11 5
AS29170 Kujtesa Net Sh.p.k. 19 54 5 1
AS35047 Abissnet sh.a. 17 53 2 3
AS206262 TelKos L.L.C 15 54 6 7
AS21183 Vodafone Albania Sh.A. 14 62 3 10
AS33983 ARTMOTION SH.P.K. 11 46 1 1
AS47394 "Albanian Satellite Communications" sh.p.k. 10 70 3 2
AS21246 IPKO Telecommunications LLC 10 22 2 1
AS35444 Digicom SHPK 9 42 3 1
AS57388 I.B.C - Telecom Sh.p.k. 8 12 1 3
AS50973 Vodafone Albania Sh.A. 7 138 3 13
AS56468 MC NETWORKING Sh.p.k. 6 10 0 0
AS202821 ONE ALBANIA SH.A. 6 136 0 0
AS5576 Agjencia Kombetare Shoqerise se Informacionit 5 24 0 0
AS60471 Mobitel sh.p.k. 4 8 0 0
AS33924 Pronet sh.p.k. 4 56 1 9
AS209277 APT CABLE SHPK 4 8 0 0
AS209240 ISA.NET Sh.p.k. 4 4 0 0
AS197706 Keminet SHPK 4 31 3 17
AS8661 Telekomi i Kosoves SH.A. 3 15 1 1
AS60352 S E L C O M SHPK 3 3 0 0
AS57961 RASH - Rrjeti Akademik Shqiptar 3 3 2 1
AS57070 ITCOM Shpk 3 3 0 0
AS5414 Banka e Shqiperise 3 1 0 0
AS29238 Nisatel LTD 3 9 0 0
AS205244 Artur Imeraj trading as FIRST.COM 3 1 0 0
AS205110 NEXT-TV SHPK 3 5 0 0
AS203063 INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA PJSC 3 4 0 0
AS202179 Intercom Data Service sh.p.k 3 4 0 0
AS199276 Tele.Co.Albania SHPK 3 8 1 1
AS58166 Credins Bank Sh.A. 2 1 0 0
AS56782 ALBANIA MARKETING SERVICE Ltd 2 1 0 0
AS48265 ITirana Sh.p.k. 2 20 0 0
AS211468 KOSNET Telecommunications LLC 2 3 0 0
AS211147 INTERFIBER Sh.p.k 2 1 2 2
AS211098 INFOGIS SH.P.K. 2 1 0 0
AS211080 Ministry of Economy of Republic of Kosovo 2 1 0 0
AS210748 UNIVERSITETI AAB SH.P.K 2 1 0 0
AS210740 ATM Fiber SH.P.K 2 2 0 0
AS210125 PRIAM NET Sh.p.k. 2 5 0 0
AS209839 Luva Group Sh.p.k. 2 2 0 0
AS209465 VIG SERVICES SHQIPERI Sh.p.k. 2 1 0 0
AS209442 Gerantina Zylo trading as FASTNET 2 4 0 0
AS208734 ELSA-TECH SH.P.K. 2 4 0 0
AS207817 ILLYSOFT LLC 2 2 0 0
AS207047 Raiffeisen Bank Kosovo JSC 2 4 0 0
AS206358 Qendrim Kryeziu trading as N.P.SH "ISP - Broadcast 2 4 0 0
AS204100 "ProCredit Bank" Sh.a 2 2 0 0
AS202433 Acenet sh.p.k. 2 3 0 0
AS6843 Diginet shpk 1 4 0 0
AS50616 ONE ALBANIA SH.A. 1 21 0 0
AS43272 DOTNET SH.P.K 1 11 0 0
AS42409 Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare - AKEP 1 1 1 1
AS39237 I.T.S. SH.P.K. 1 2 0 0
AS38916 FBD shpk 1 2 0 0
AS213363 FiberConn (SH.P.K) 1 2 0 0
AS213295 itPrishtina SH p.K 1 1 0 0
AS213206 Ministria e Administrates Publike 1 1 0 0
AS212986 MENOCOM Sh.p.k. 1 1 1 1
AS212766 Netsyscom sh.p.k 1 1 0 0
AS212752 Business Strategic Solution SHPK 1 4 0 0
AS212744 Albanian Hosting SH.P.K. 1 3 1 2
AS212637 Lightnet Sh.p.k. 1 1 1 1
AS211555 Kujtim Leku trading as N.T.SH. "SKY - NET" 1 1 0 0
AS211470 Kolegji Nderkombetar per Biznes dhe Teknologji - UBT SH.P.K 1 1 0 0
AS211458 IH-NETWORK SHPK 1 1 1 1
AS211385 DIGITEL ALBANIA SHPK 1 1 1 1
AS211356 MyTv-Alb SH.P.K. 1 1 0 0
AS211210 KORABI-NET SHPK 1 1 1 1
AS210964 TV Kamenica sh.p.k 1 1 0 0
AS210693 Kamenicanet sh.p.k 1 1 0 0
AS210003 SKY ELBASAN sh.p.k 1 4 0 0
AS209425 Kumanova Cable" SH.P.K. 1 3 0 0
AS209302 Bujar Shimaj 1 1 0 0
AS208630 INFO-Telecom Shpk 1 1 0 0
AS208286 Max tv SH. P. K 1 1 0 0
AS207876 Roland Delia trading as NEWAVE 1 5 0 0
AS207502 SPEED LINE SHPK 1 2 1 1
AS207385 Credins Bank Sh.A. 1 1 0 0
AS206088 shqiponjaisp.al LLC 1 5 0 0
AS205832 ULTRANET sh.p.k 1 1 0 0
AS204894 Ezmir Kraja trading as StyleNet 1 2 0 0
AS204285 OPTIMUM Telecommunications LLC 1 1 0 0
AS201967 Erlis Marku 1 1 0 0
AS201708 RAIFFEISEN BANK SH.A 1 3 0 0
AS201524 Albania State Police 1 2 0 0
AS201249 IPRO Sh.p.k. 1 4 0 0
AS198890 Albanian Fiber Telecommunications SHPK 1 2 0 0
AS196838 "Albanian Satellite Communications" sh.p.k. 1 20 0 0
AS12783 ENET Shpk 1 1 0 0